Jammer dat afspraak die maanden vooruit gepland was, toch nog op het laatste moment gewijzigd moest worden

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Prettig advies en communicatie met verkoop afdeling

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Persoonlijk advies, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

Nette afwerking en plaatsing cv

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het advies en de communicatie met onze verkoopafdeling. Dit is voor ons erg belangrijk, omdat we streven naar een prettige en duidelijke interactie met onze klanten.
U zou een cv-ketel van Volta Limburg aanbevelen vanwege het prettige advies en de goede communicatie met onze verkoopafdeling. Dit helpt onze klanten om weloverwogen beslissingen te nemen en zorgt voor een positieve ervaring.
De aspecten die voor u doorslaggevend waren in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel zijn het aanbod, persoonlijk advies en de prijs/kwaliteit verhouding. We zijn blij dat ons aanbod en advies aan uw verwachtingen voldoen en dat u de prijs/kwaliteit verhouding als positief ervaart.
Wat u in positieve zin opviel, was de nette afwerking en plaatsing van de cv-ketel. We streven ernaar om elke installatie zo netjes en professioneel mogelijk uit te voeren. Het spijt ons te horen dat de afspraak, die maanden vooruit gepland was, op het laatste moment gewijzigd moest worden. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en zullen ons best doen om dit in de toekomst te voorkomen.
Alles bij elkaar genomen, bent u redelijk tevreden over onze service met een score van 7/10. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze diensten verder te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 3.5/5