Van Ginkel

Ga eens service geven

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Heb een 24/7 contract en ze komen niet op zaterdag. Er werd gezegd we komen in het weekeind niet

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Het leek allemaal zo geweldig

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We begrijpen dat het teleurstellend is om te horen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan, vooral met betrekking tot de beschikbaarheid van onze service in het weekend. We bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Het is duidelijk dat snelheid en levering belangrijke factoren voor u waren bij de keuze van een leverancier voor uw cv-ketel. We zijn blij dat dit aanvankelijk een positieve indruk heeft gemaakt, maar betreuren het dat de service daarna niet aan uw verwachtingen voldeed.
Uw opmerking over het 24/7 contract en de beschikbaarheid in het weekend is zeer waardevol voor ons. We zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren en beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. We nemen dit zeer serieus en zullen ons best doen om onze service te verbeteren.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 0.5/5