Geen.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
De hoge korting van het installeren van de cv-ketel.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Schoon en goed werk geleverd.
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de installatie van uw cv-ketel. We zijn verheugd dat onze aantrekkelijke kortingen een doorslaggevende factor voor u waren. We streven ernaar om onze klanten de beste waarde voor hun geld te bieden. Ons uitgebreide aanbod aan cv-ketels zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is voor elke situatie.
We zijn blij dat dit voor u een belangrijke overweging was. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de netheid en kwaliteit van ons werk. Onze monteurs werken hard om ervoor te zorgen dat elke installatie soepel en professioneel verloopt.
We waarderen uw beoordeling van 8/10 en streven ernaar om onze service nog verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT