Misschien medewerkers beter instrueren op het gebied van veilig werken, daarnaast zorgen dat de medewerkers de juiste hulpmiddelen ter beschikking hebben om de opdracht goed te kunnen uitvoeren.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Slechte installatie/service
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Snelheid en levering, Alles-in-1-pakket(aanschaf en installatie), Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Eigenlijk niks
Reactie Volta NXT cv-ketels:
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de installatie en service van uw cv-ketel niet naar tevredenheid zijn verlopen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We begrijpen dat snelheid en levering, het alles-in-1-pakket, en kennis en vakmanschap belangrijke factoren voor u waren bij de keuze voor ons. Het is duidelijk dat we op deze punten tekort zijn geschoten.
Uw suggesties om medewerkers beter te instrueren op het gebied van veilig werken en ervoor te zorgen dat ze de juiste hulpmiddelen hebben, zijn zeer waardevol. We zullen dit intern bespreken om onze processen en trainingen te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw beoordeling van 8/10. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en uw vertrouwen te herstellen.
Team VoltaNXT