Oudere mensen beter uitleg geven

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Afspraken niet nakomen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Niks

Reactie Volta NXT cv-ketels:

Dank u voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat wij onze afspraken niet zijn nagekomen en dat u geen positieve ervaring heeft gehad. Dit is zeker niet de service die wij willen bieden, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.
We waarderen uw keuze voor ons op basis van de ervaring van familie en vrienden, en we betreuren het dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Uw suggestie om oudere mensen beter uitleg te geven, nemen we zeer serieus en zullen we gebruiken om onze service te verbeteren.
We willen graag met u in contact komen om een passende oplossing te vinden voor de problemen die u heeft ondervonden. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT cv-ketels: 0.5/5