Volgende keer mij benaderen voor onderhoudsbeurt nu heb ik zelf gebeld omdat ik maar niks hoorde van Volta Limburg. Ben dus zelf achter deze afspraak achterna gegaan. Na 2 jaar contact met mij opnemen niet andersom. Ik vond het zelf te lang duren en had zoiets er moet toch eens onderhoud aan gebeuren toen kreeg ik te horen dat ik aan de beurt was en dat ze mij bijna hadden benaderd dus gelijk afspraak gemaakt. Verder was de afvoer niet helemaal in orde en druppelsgewijs lekkage de monteur heeft dit fijn voor mij opgelost met een verleng stukje en ty rip. Zodat mijn vloerbedekking niet nog meer verergert door druppelen van de cv ketel.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Ben zeer tevreden
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur die de service beurt kwam doen. Heeft me de cv zuiniger afgesteld omdat deze nog op fabriek instelling stond. Dat scheelt in de portemonnee. Dus blij. Er staan maar 4 verwarmingen aangesloten op de cv de rest in huis is elektrisch met stroom.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk bedankt voor uw reactie! Excuses voor het ongemak.