Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Hele slechte ervaring helaas. Bij overname van woning ook overname van het contract. Eerste instantie meerdere aanmaningen ontvangen waarbij we hebben aangegeven dat ze het openstaande bedrag gewoon kunnen afschrijven.

Zojuist een monteur geweest voor groot onderhoudt en hierbij lekt nu 1 tussenstuk van de CV naar de aftapkraan. Ik zou dit maar zelf binnenkort moeten vragen of iemand dit voor mij kan repareren..

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Helaas niks, wij hebben voor volta gekozen omdat deze CV aanwezig was in de aangekochte woning.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw reactie,
We vinden het erg jammer dat één en ander is misgegaan omtrent de overname van het contract en willen graag met u in gesprek. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons zo spoedig mogelijk te kunnen bereiken via 088 0257 0920? Wij willen u graag verder helpen

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 1/5