Bij vertraging van zeker 30 min. een belletje of apje. Je zit al min. 2 uur te wachten en hebt nog vervolgafspraken in de agenda.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Was in 10 minuten klaar. Alleen jammer dat hij pas een half uur later kwam dan de afspraak. Een telefoontje is wel zo fijn, zeker als je aan het eind van de planning zit van die dag.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

nette jongeman die tevens nog eens de vraag stelde of ik nog vragen heb. Zo kom je ze niet overal tegen.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw opbouwende feedback. Onvoorziene omstandigheden kunnen altijd ontstaan, maar even een belletje is uiteraard een kleine moeite. Excuus voor het ongemak! Ik zal uw tip delen met onze service coƶrdinatoren, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Ik wil u bedanken voor het meedenken. Samen zijn wij sterker. Wij uiteraard blij met uw 7, maar zouden de volgende keer graag een 8 of 9 maken hiervan. U helpt ons hierbij, heel fijn!

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 3.5/5