Onderhoudsmonteur kwam afgelopen dinsdag in de verwachting een grote onderhoudsbeurt uit te moeten voeren. Na het openen van het front zag hij dat er een nieuwe warmtewisselaar in zat. Dus hoefde er maar weinig tot niets te gebeuren.
Dat er een nieuwe warmtewisselaar in zat had de monteur natuurlijk al lang moeten weten als de administratie van Volta op orde was geweest !
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Als wij zelf niet bellen voor onderhoud gebeurt er niets. we betalen dan onze kosten zonder initiatiefneming Volta om onderhoudsafspraak in te plannen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Helaas niets.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Wij danken u voor de tijd en genomen moeite om deze fijne review te schrijven. Onze onderhoudsafdeling plant het onderhoud in. Hiervan ontvangt u een schrijven. Uit uw verhaal begrijp ik dat zelf heeft moeten bellen voor het onderhoud. Dat is uiteraard niet de bedoeling, excuus! Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de grote onderhoudsbeurt, dan vernemen wij graag van u,