1. Zelf afspraak inplannen wanneer een cv-ketel toe is aan een onderhoudsbeurt; zeker wanneer dit vooraf per e-mail is aangekondigd.
1a. Deze afspraak kwam tot stand omdat ik zelf hiertoe het initiatief nam.
2. De mogelijkheid dat klanten bijv. zelf een nieuwe cv-ketel kunnen aanschaffen welke goedkoper is dan het merk en model dat Volta Limburg aanbeveelt.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Omdat ik tevreden ben met de verrichtte werkzaamheden.
Dit, louter op basis van het vertrouwen in jullie monteur c.q. kennis en kunde i.c.m., naar eigen zeggen, van zijn jarenlange werkervaring in het vak.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Ervaring van familie/vrienden, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke bejegening.
Eveneens de bereidheid tot uitleg betreffende de onderhoudsbeurt en eventuele toekomstige investering.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Dank voor uw review. Wij zijn erg blij met uw feedback en punten die u aandraagt. Wij doen er alles aan om de dienstverlening te verbeteren en zullen dit zeker in overweging nemen en intern bespreken. Dank voor de genomen tijd en moeite!