Van Malde

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Altijd goeie service ook bij spoed en online afspraken maken of verzetten is makkelijk

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering, Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs vragen altijd netjes of ze ruimtes mogen betreden of een emmer ... Dus lopen niet zomaar badkamer in voor water of en laten geen vlekken of vuil achter ..

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Heel erg bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service een 9/10 geeft. Het is geweldig om te weten dat u onze snelle service, zelfs bij spoedgevallen, en het gemak van online afspraken maken en verzetten waardeert.
Uw keuze voor VoltaNXT op basis van onze kennis en vakmanschap, snelheid en levering, en ons aanbod, is voor ons een groot compliment. We zijn ook blij om te horen dat onze monteurs altijd netjes te werk gaan een respectvol omgaan met uw ruimtes.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 4.5/5