Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Liever ben ik zelf eigenaar. Maar deze constructie zat nou eenmaal op het huis dat we kochten.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur met duidelijk plezier en trots in zijn werk.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Bedankt voor uw uitgebreide feedback! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
Het is begrijpelijk dat u liever zelf eigenaar zou zijn, maar we zijn blij dat u ondanks de omstandigheden tevreden bent met onze service. Uw score van een 8/10 is zeer waardevol voor ons.
Het is goed om te horen dat ons aanbod een doorslaggevende factor was in uw keuze. We zijn ook verheugd dat u de vriendelijkheid en het enthousiasme van onze monteurs positief heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten met trots en plezier te helpen.
We zullen uw feedback gebruiken om onze diensten verder te verbeteren. Mocht u nog verdere opmerkingen of suggesties hebben, horen we dat graag!
Team VoltaNXT