Wel handig als de monteur je even attendeert op het (eventueel) opnieuw bijstellen van de thermostaat. (Bij onze thermostaat zag ik pas een dag later dat de tijd stond te knipperen.) Door het van de stroom halen van het CV apparaat stond de tijdsinstelling fout en werkt de CV niet.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Aangezien onze CV ketel gehuurd is is daarbij toen ter tijd dit onderhoudscontract afgesloten. Dat was min of meer vanzelfsprekend, maar geen must zover ik weet. Tot nu toe zijn we er nog steeds tevreden mee en dat geeft vertrouwen wat we wel aan anderen willen aanbevelen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

De onderhoudsbeurt neemt genoeg tijd in beslag zodat de controles van het apparaat naar ons inziendegelijk verricht zijn

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback en uw beoordeling van 8/10. We waarderen uw opmerking over de thermostaat en begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt. We zullen dit punt zeker meenemen om onze service verder te verbeteren.
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het service- en onderhoudscontract van VoltaNXT. Het is goed om te weten dat ons persoonlijk advies, de betrouwbaarheid van onze dienstverlening en onze kennis en vakmanschap voor u doorslaggevend waren. We streven er altijd naar om grondig en zorgvuldige onderhoudsbeurten uit te voeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw cv-ketel.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en het vertrouwen in VoltaNXT. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 4/5