P Hanssen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Werkzaamheden correct en goed uitgevoerd.
Vriendelijke monteur en niet te beroerd om vragen te beantwoorden en voorstellen te doen

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Prima monteur. Goede uitleg en niet beroerd om gestelde vragen te beantwoorden en advies te geven.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service met een 10/10 waardeert. Het is geweldig om te weten dat onze monteurs hun werkzaamheden correct en goed uitvoeren, en dat ze vriendelijk en behulpzaam zijn bij het beantwoorden van uw vragen en het geven van advies.
Uw keuze voor Volta Limburg op basis van kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Uw positieve feedback over de prima monteurs en hun bereidheid om uitleg te geven en advies te bieden, motiveert ons om door te gaan met het leveren van de hoogste kwaliteit service.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Volta Limburg. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 5/5