Vooraf informeren dat verwisselen pakking altijd om de 4 jaar is. Dat was ons onbekend dus onverwacht factuur voor nieuwe pakking moeten ondertekenen. Had ik graag vooraf geweten.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Service prima.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Aanbod, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Servicemedewerker netjes, klantgericht, duidelijk in hetgeen in kwam doen.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Bedankt voor uw feedback en beoordeling. We waarderen uw eerlijkheid en willen graag reageren op uw opmerkingen.
Het spijt ons te horen dat u niet vooraf geïnformeerd was over de noodzaak om de pakking elke vier jaar te vervangen. We begrijpen dat onverwachte kosten vervelend kunnen zijn en zullen dit meenemen om onze communicatie te verbeteren. Uw suggestie helpt ons om onze service verder te optimaliseren.
We zijn blij dat u onze service over het algemeen als prima heeft ervaren en dat u tevreden bent met de netheid, klantgerichtheid en duidelijkheid van onze servicemedewerker. Uw positieve opmerkingen over onze betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap worden zeer gewaardeerd.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Volta Limburg. We streven ernaar om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken en hopen u weer van dienst te mogen zijn.
Team VoltaNXT