Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Snel geholpen bij storingen, en gepland onderhoud is altijd tijdig en goed uitgevoerd
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
vriendelijke monteur
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn blij te horen dat u zeer tevreden bent met onze service en ons een 10/10 heeft gegeven. Het is geweldig om te weten dat u snel geholpen bent bij storingen en dat het geplande onderhoud altijd tijdig en goed is uitgevoerd.
Uw keuze voor Volta Limburg op basis van de prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en snelheid van levering waarderen we zeer. Het is fijn om te horen dat onze monteurs vriendelijk zijn en dat dit in positieve zin is opgevallen.
Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.
Team VoltaNXT