Mike Friedrich

Waren er meer zo'n goede vakmensen

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Zeer goede professionele monteur die aanwezig bleef tot alles perfect werkte.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

kosten nog moeite gespaard om storing op te lossen.

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw fantastische feedback! We zijn verheugd te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons een 10/10 heeft gegeven. Het is geweldig om te weten dat onze monteur professioneel was en bleef totdat alles perfect werkte. Uw waardering voor onze betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap, en de prijs/kwaliteitverhouding betekent veel voor ons.
Het is fijn om te horen dat er kosten noch moeite zijn gespaard om de storing op te lossen en dat u onze vakmensen zo waardeert. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? We staan altijd voor u klaar.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 5/5