Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
prima service en goede monteur
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
vriendelijkheid van de monteur
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Bedankt voor uw feedback en beoordeling! We zijn blij om te horen dat u onze service en de vriendelijkheid van onze monteurs waardeert.
Het is goed om te weten dat kennis en vakmanschap, evenals de betrouwbaarheid van onze service, voor u doorslaggevend waren bij uw keuze voor VoltaNXT. We streven er altijd naar om deze kwaliteiten te waarborgen en te verbeteren.
Uw opmerking over de vriendelijkheid van onze monteurs is zeer gewaardeerd. We zijn trots op ons team en hun toewijding om elke klant met respect en professionaliteit te behandelen.
Nogmaals bedankt voor uw beoordeling van 7/10. We blijven ons inzetten om onze service te verbeteren en hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet en neem dan gelijk contact met ons op.
Team VoltaNXT