AAH Geurden

Nakomen afspraken: Wij hebben een contract afgesloten bij Volta Limburg (Next) om elke 2 jaar een service beurt uit te voeren. Normaliter hadden wij de afspraak rond april. Echter in de meeste gevallen moeten wij zelf bellen voor een afspraak en meestal vind die dan plaats in het najaar. Dit is dus N I E T elke 2 jaar maar elke 2 jaar en 6 maanden. Hierin zien wij graag verbetering!

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service monteurs en veilieg werkmethode

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Nette en snelle werkmethode en kundigheid van de monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback. We waarderen uw positieve opmerkingen over de service van onze monteurs en hun veilige werkmethoden. Het is fijn om te horen dat de betrouwbaarheid van onze service voor u een doorslaggevende factor was.
Het spijt ons om te horen dat u zelf contact moest opnemen om afspraken te maken en dat deze niet altijd binnen de afgesproken termijn van twee jaar plaatsvonden. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze planning en communicatie te verbeteren.
Uw beoordeling van 7/10 geeft ons waardevolle inzichten in hoe we onze service kunnen verbeteren. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hopen dat we in de toekomst aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 3.5/5