In de mail aangeven voor welk apparaat jullie komen. Ik heb er nat3

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Sommige installaties kun je niet zelf onderhouden.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Verwachte opbrengst/rendement, Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Sociale monteur

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw review en uw beoordeling van 6/10. We waarderen uw feedback en zijn blij om te horen dat u onze monteurs als sociaal ervaart en dat u de communicatie over de te onderhouden apparaten waardeert.
We begrijpen dat sommige installaties moeilijk zelf te onderhouden zijn, en daarom streven we ernaar om betrouwbare en kwalitatieve service te bieden. Uw keuze voor ons vanwege de verwachte opbrengst/rendement, prijs/kwaliteit verhouding, en betrouwbaarheid van de leverancier is iets waar we trots op zijn.
We zullen uw opmerkingen gebruiken om onze diensten verder te verbeteren en hopen in de toekomst uw verwachtingen volledig te kunnen overtreffen.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 3/5