Tijdstip voor deur (ochtend), was anders dan telefonisch aangekondigd. Dus een verrassing. Gelukkig was ik wel thuis

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vriendelijk, bekwaam

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Snelheid en levering

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en de perfecte score van 10/10! We zijn verheugd om te horen dat u onze service als vriendelijk en bekwaam ervaart.
We begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid, kennis en vakmanschap, en snelheid van levering zijn bij het kiezen van een leverancier voor een service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te horen dat deze aspecten voor u doorslaggevend waren in uw keuze voor VoltaNXT.
We waarderen uw opmerking over de vriendelijkheid van onze medewerkers en nemen uw feedback over de onverwachte wijziging in het tijdstip van de afspraak ter harte. We streven ernaar om onze communicatie te verbeteren zodat dergelijke verrassingen in de toekomst voorkomen kunnen worden.
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in VoltaNXT. We kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te blijven zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 5/5