Bekwaamheid en kennis van zaken kan ik uiteraard niet echt beoordelen. Die heb ik nl. zelf betreffende deze werkzaamheden niet.
Ik ga er vanuit dat Volta bekwame mensen in dienst heeft.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Uitleg over contract was helder en duidelijk. Gemaakte afspraak wordt nagekomen. Vriendelijke onderhoudsmonteur.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
Naleving afspraak, vriendelijke monteur, netjes gewerkt.
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de uitleg over het contract, het nakomen van afspraken en de vriendelijkheid van onze onderhoudsmonteur. Het is fijn om te weten dat onze communicatie helder en duidelijk was en dat onze monteurs hun werk netjes en professioneel uitvoeren.
De betrouwbaarheid van de leverancier en de kennis en vakmanschap van onze monteurs zijn voor u belangrijke aspecten geweest in uw keuze voor een service- en onderhoudscontract. We streven ernaar om altijd betrouwbaar en deskundig te zijn, zodat u met een gerust hart op onze diensten kunt vertrouwen.
Het is begrijpelijk dat u de bekwaamheid en kennis van onze monteurs niet volledig kunt beoordelen, maar we stellen uw vertrouwen in ons team zeer op prijs. We zorgen ervoor dat onze monteurs goed opgeleid en bekwaam zijn om u de best mogelijke service te bieden.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Dit motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.
Team VoltaNXT