Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Altijd goed geholpen met service, onderhoud en reparaties.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke meneer
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u altijd goed geholpen bent met onze service, onderhoud en reparaties. Dit is precies waar we naar streven in onze dienstverlening.
De ervaring van familie en vrienden was voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service- en onderhoudscontract. Het is fijn om te weten dat positieve ervaringen binnen uw netwerk hebben bijgedragen aan uw keuze voor Volta Limburg.
Wat u in positieve zin opviel, was de vriendelijkheid van onze medewerker. We streven ernaar om altijd vriendelijk en behulpzaam te zijn, en we zijn blij dat dit ook zo bij u is overgekomen.
Uw beoordeling van 10/10 motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in VoltaNXT.
Team VoltaNXT