Help klanten te denken aan het tijdig inplannen van een onderhoudsbeurt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke medewerkers, moest alleen zelf bellen voor onderhoud en ik dacht dat er contact met mij opgenomen zou worden als het tijd was

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Kennis en vakmanschap, Aanbod, Prijs/kwaliteit verhouding, Betrouwbaarheid van de leverancier, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg, er werd meegedacht (ecostand wel of niet aanzetten)

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze medewerkers vriendelijk vindt en dat u tevreden bent met onze kennis en vakmanschap, het aanbod, de prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaarheid, en de ervaringen van familie en vrienden. We waarderen uw opmerking over het zelf moeten bellen voor onderhoud en zullen dit meenemen om onze service te verbeteren. Het is fijn om te weten dat u de duidelijke uitleg en het meedenken van onze medewerkers waardeert. Uw suggestie om klanten te helpen herinneren aan het tijdig inplannen van een onderhoudsbeurt is zeer waardevol. Een score van 10/10 is iets waar we ontzettend trots op zijn.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 5/5