Link in website controleren
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Ik heb nu twee jaar een nieuwe ketel en betaal elke maand meer als 10 euro. Dat vind ik toch veel geld voor een onderhoudsbeurt.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
netjes en rustig werken
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen dat u de maandelijkse kosten voor het onderhoudscontract hoog vindt, vooral omdat u al twee jaar een nieuwe ketel heeft. Uw keuze voor Volta Limburg is mede gebaseerd op de positieve ervaringen van familie en vrienden, wat we zeer waarderen. Het is fijn om te horen dat u onze monteurs als netjes en rustig werkend ervaart. We zullen de link op onze website controleren en eventuele problemen oplossen. Een score van 8/10 is iets waar we trots op zijn, maar we streven altijd naar een 10.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT