De vragen zijn niet allemaal ter zake en dat is vervelend. Gewoon goed werk leveren en die verzinnen achter het bireau een overalletje aan.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Onderhoud ging goed gepland volgens afspraak zonder bijzonderhedeh
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap
Wat viel u in positieve zin op?
volgens afspraak en geen probleem
Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het onderhoud goed gepland was en volgens afspraak is verlopen zonder bijzonderheden. Uw keuze voor Volta Limburg is gebaseerd op onze kennis en vakmanschap, wat we zeer waarderen. Het is fijn om te weten dat alles volgens afspraak en zonder problemen is verlopen. We begrijpen dat sommige vragen niet altijd relevant lijken en zullen dit meenemen om onze vragenlijst te verbeteren. Uw opmerking over het leveren van goed werk is genoteerd en we streven er altijd naar om aan deze verwachting te voldoen. Een score van 8/10 is iets waar we trots op zijn, maar we streven altijd naar een 10.
Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT