Wij hebben 2 verwarmingsinstallaties, een paar maanden geleden aangeschaft bij Volta. Vandaag viel 1 installatie uit en de 2 e werkte niet naar behoren. Ook waren er 2 nieuwe thermostaten geplaatst. Tijdens de reparatie bleek dus dat de storing en het niet goed functioneren veroorzaakt werd door ondeugdelijke installatie van beide verwarmingen en thermostaten. Ik vind dit schokkend
Kunt u dit toelichten?
Eerder heb ik een storing en lekkage van water gemeld en is een monteur gekomen. Die heeft de oorzaak niet kunnen achterhalen. De monteur die vanavond kwam heeft alle problemen opgelost. Toen bleek ook dat alle problemen veroorzaakt zijn doordat de installaties en de thermostaten niet goed geïnstalleerd zijn.
Wat viel u in positieve zin op?
De storingsmonteur was zeer
deskundig en vriendelijk ondanks dat het avond was
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
De installatie monteur was duidelijk niet goed op de hoogte van de installaties die hij moest installeren.
Reactie Volta NXT Storing:
Goedemiddag,
We vinden het erg jammer dat de installatie te complex was voor de desbetreffende installateur, onze welgemeende excuses!
We vinden het erg belangrijk dat het probleem is opgepakt en het is erg fijn om terug te lezen dat onze storingsmonteur u deskundig en vriendelijk heeft geholpen!