De storing was het vervolg van een moeizame week met installatie van nieuwe CV-installatie en warmtepomp
Kunt u dit toelichten?
De afstelling van de thermostaat en warmtepomp stond volgens mij nog niet goed. De Volta helpdesk (melding storing) gaf mij het advies om zowel de CV als de warmtepomp te resetten waardoor de gehele installatie uitviel. Zowel bij de installatie als bij het verhelpen van de storing is gebleken dat er nog hard gewerkt moet worden aan de opleiding van uw monteurs vooral m.b.t. de instelling van de warmtepompen en thermostaat.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs doen hun uiterste best maar worden vaker overruled door de planningsafdeling
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
Communicatie met de klant moet verbeteren, als er geschoven wordt in de planning moet de klant hier tijdig over worden geïnformeerd. Ook moeten monteurs geen toezeggingen doen naar de klant over tijdstippen terwijl een en ander nog niet is afgestemd met de afdeling planning.
Reactie Volta NXT Storing:
Mag ik vragen om contact te zoeken op 088-0278920. We kijken graag samen met u naar onze processen. Excuus voor het ongemak!