T.G.J. Feuler

Voor de service die de monteurs beheersen zou ik Volta aanbevelen.

Kunt u dit toelichten?

Storing gemeld om zaterdagochtend 01:00 bij Inge, monteur zou die zaterdag komen ergens tussen 08:30 en 17:00u. De tweede keer gebeld om 16:30 of monteur nog onderweg was. Ja werd er gezegd door Marjan, je storing staat vermeld in het systeem en de monteurs ronden deze altijd af voor de dag. Vervolgens zaterdagavond om 21:52 maar gebeld of de monteur nog zou komen, omdat ik graag wilde weten of ik naar bed gaan kon. Toen werd er door de dame aan de telefoon gezegd dat de monteur op zondag zou komen. Ik gaf aan dat ik het ‘fijn vond dat ik hier ook op geattendeerd werd met een sarcastisch ondertoontje’ omdat we al de gehele zaterdag zonder warm water en verwarming in huis zaten te wachten.
Nu kwam de monteur gelukkig op zondagochtend 9:45 en was het alles binnen 15 minuten verholpen. En had ik weer warm water en verwarming in huis.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er op elk moment van de dag wel de telefoon wordt opgenomen bij Volta.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Nu begrijp ik dat je niet vooraf een tijdstip plannen kunt maar een tijdvak van 4 uur of een melding wanneer de afspraak een dag opschuif zou toch wel meer op z’n plaats zijn dan maar in afwachting zijn of de monteur komt of niet.

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw opbouwende feedback en de beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service monteurs, Wij plannen inderdaad in tijdsblokken van 4 uur. Helaas is het niet mogelijk om dit aan te passen. Voor ieder adres nemen wij ook graag de de tijd om u te voorzien van de juiste kwaliteit. U kunt de volgende keer vragen aan onze afdeling service en onderhoud of de monteur u 30 min. voorafgaand kan bellen. Dit ter tegemoetkoming van het ongemak dat u ervaren heeft.

Score voor Volta NXT Storing: 3.5/5