Volta is makkelijk te contacteren, en heeft vriendelijk personeel dat langskomt.
Kunt u dit toelichten?
Storing was makkelijk online aan te geven en eerstvolgende werkdag werd ik gebeld voor het inplannen van een monteur.
Wat viel u in positieve zin op?
Er moesten twee verschillende monteurs langskomen, die waren beide erg klantvriendelijk.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
Mogelijk een lijst online met wat welke storing betekend, of bij welke melding je sowieso moet bellen/bij welke melding het een paar dagen kan wachten (in een weekend bijv).
Reactie Volta NXT Storing:
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat het melden van een storing online soepel verliep. Het is fijn om te weten dat u snel werd gebeld om een monteur in te plannen en dat beide monteurs klantvriendelijk waren.
Uw suggestie om een online lijst te maken met uitleg over storingen en wanneer het noodzakelijk is om direct contact op te nemen, is zeer waardevol. Dit zou onze klanten zeker kunnen helpen om beter te begrijpen welke stappen ze moeten nemen bij verschillende storingen, vooral in het weekend. We zullen deze suggestie intern bespreken om te kijken hoe we dit kunnen implementeren.
We zijn blij dat u onze service met een 9/10 beoordeelt. Dit motiveert ons om onze hoge standaard te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet en neem dan gelijk contact met ons op.
Team VoltaNXT