Monique

Vriendelijk netjes duidelijk komt afspraken na

Kunt u dit toelichten?

Waren 2x aan deur geweest voor vervangen filters maar ik was er niet. Zelf een afspraak gemaakt, dat was snel geregeld. Vorig jaar had ik een defect aan de installatie ook toen snel en fijn geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel correct en vriendelijke service van telefonische medewerkster en monteur(s)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Ze kwamen spontaan langs voor vervangen van filters. Ik was er 2x niet. Werkt wellicht beter op afspraak?

Reactie Volta NXT Storing:

Bedankt voor uw positieve beoordeling en gedetailleerde feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is goed om te weten dat het maken van een afspraak snel en eenvoudig was, en dat u vorig jaar ook snel en fijn geholpen bent bij een defect aan de installatie.
U waardeerde de snelle, correcte en vriendelijke service van zowel onze telefonische medewerkster als onze monteurs. We nemen uw suggestie om afspraken te maken voor het vervangen van filters ter harte, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.
We zijn verheugd dat u onze service met een 10/10 beoordeelt. Mocht u in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Storing: 5/5