De telefonische afhandeling van de storing was dramatisch! Tot aan de monteur. Die was top en heeft het snel gefixt.
Kunt u dit toelichten?
3x bellen, klant van bijna 80, gehele dag gewacht zonder bericht, uiteindelijk om 19 uur ‘s avonds de monteur.
Wat viel u in positieve zin op?
Monteur! En laatste telefoniste. Dame tweede telefoontje ronduit onvriendelijk. Het is toch nog geen 5 uur meneer (toen ik rond 14 uur belde). Zonder enig begrip. Totaal ongeschikt.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
Afspraak is afspraak. Monteur adviseert ketel te vervangen.
Reactie Volta NXT Storing:
Dank u voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat u meerdere keren heeft moeten bellen en de hele dag heeft moeten wachten zonder bericht. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.
We waarderen uw positieve opmerkingen over onze monteur en de laatste telefoniste. Uw complimenten zullen we zeker aan hen doorgeven. Het spijt ons echter te horen dat uw ervaring met een van onze telefonistes niet aan uw verwachtingen voldeed. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.
Uw suggesties om afspraken na te komen en de telefonische afhandeling te verbeteren, nemen we ter harte. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zullen uw feedback gebruiken om onze processen te verbeteren.
Team VoltaNXT