Zaterdagavond 7 december 2024 viel onze CV uit. Toen wij de storingsdienst de 1e keer belde kregen wij een dame aan de telefoon die ons chagrijnig te woord stond en niet echt behulpzaam was. Die avond hebben wij nogmaals contact gehad, die dame was wel bereidt te helpen. Over de Volta monteur die er zondag 8 december is geweest, alleen maar positief. De pomp moest vervangen worden en daarvoor kwam op woensdag 11 december een andere monteur. Die communiceerde slecht/niet, vervolgens kwam er nog een andere monteur bij maar uiteindelijk zaten wij zonder verwarming terwijl het die morgen nog werkte. Bosch Nefit werd ingeschakeld, maar daarin deed Volta toezeggingen om zaken te gaan regelen, maar dat bleek niet te gebeuren. Zijn er uiteindelijk zelf achteraan moeten gaan bij Bosch Nefit, die ons 12 december perfect hebben geholpen. Er
bleek een kabel niet aangesloten te zijn door Volta. De dienstverlening en communicatie bij Volta is zwaar onder de maat!

Kunt u dit toelichten?

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur op zondag was perfect!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Pak bovenstaande op en help je klanten in plaatst van de letterlijk in de kou te laten staan.

Score voor Volta NXT Storing: 1.5/5