Onze monteur werd in zijn werkzaamheden heel regelmatig op zijn 2 mobiele telefoons heel regelmatig onderbroken. Kennelijk heeft hij ook een soort mentor rol naar minder ervaren collega's. Schaarse kennis moet gedeeld worden, dat begrijp ik. Maar de mate waarin is voor de betrokken man too much en niet altijd doelgericht en efficiënt.
Vanuit dit klantperspectief had het werk (en dus mijn belasting) veel minder tijd kunnen vergen.
De bekwaamheid van monteurs kan ik niet beoordelen. Vandaar de middenscore

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Ik kan de warmtepomp technisch niet beoordelen, heb nog te weinig ervaring om het praktisch effect te kunnen zien. En vwb de installatie wordt ook Volta en zijn klanten geplaagd door de situatie op de arbeidsmarkt.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Servicebereidheid

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u als klant, maar ook onze monteur hinder hebben ervaren. Wij nemen u feedback mee in onze procesoptimalisatie, excuus voor het ongemak. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op 088-0278920.

Score voor Volta NXT Warmtepomp: 2.5/5