Houd klanten op de hoogte van de status van de levering van de warmtepomp! Ik heb 1 jaar en 3 maanden moeten wachten voor deze geplaatst kon worden. Ik begrijp best dat dit door bepaalde omstandigheden komt, maar laat mensen wel iets weten. Ik heb 3, 4 keer moeten bellen om informatie wanneer de CV en warmtepomp geleverd kon worden. Ook al kan niet geleverd worden, laat van tijd tot tijd weten wat de status is!
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
goed werk verricht, vriendelijke mensen, goed geholpen
Reactie Volta NXT Warmtepomp:
Bedankt voor uw beoordeling en opbouwende feedback. Wij begrijpen dat u het fijn vindt om op de hoogte te blijven, ook wanneer directe levering niet mogelijk is door onvoorziene omstandigheden. Wij zien dit als leerpunt en nemen u feedback mee in de procesoptimalisatie. Bedankt voor het meedenken en nogmaals excuus dat u communicatie gemist heeft. Wij zijn blij dat u tevreden bent over het goede werk dat u verricht heeft en de klantvriendelijkheid van ons personeel. Bedankt voor dit comnpliment.