Groot gebrek aan communicatie.
Ik adviseer de leiding hier meer aandacht aan te besteden.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een warmtepomp van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Communicatie met adviseur en werkvoorbereiding onvoldoende. Ondanks toezeggingen geen contact mogelijk.
Installatieduur van bijna 3 weken veel te lang.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een warmtepomp? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie)

Wat viel u in positieve zin op?

Niets

Reactie Volta NXT Warmtepomp:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de communicatie met onze adviseurs en werkvoorbereiding niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, vooral gezien de lange installatieduur van bijna drie weken.
Het is duidelijk dat het alles-in-1-pakket voor u een belangrijke factor was bij uw keuze, maar dat het gebrek aan communicatie een groot probleem vormde. We waarderen uw advies om hier meer aandacht aan te besteden en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw beoordeling van 4/10. We zullen ons best doen om onze communicatie en service te verbeteren.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Warmtepomp: 2/5