Ad Smulders

Goed meedenken en nette plaatsing van een mooi product.

De moeite zit hem met name in het maken van de (voor mijn gevoel) juiste keuze in product en leverancier. Aangezien het voor mij (en ik denk voor heel veel klanten) iets nieuws en onbekends is, levert dat zeker in het begin veel vragen en onzekerheid op. En uiteindelijk vertrouw je erop dat de leverancier het goed zal doen.
Achteraf gezien is alle documentatie en informatie helder. Maar in de beginfase is het best lastig.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf én installatie), Verwachtte opbrengst/rendement, Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Flexibiliteit en deskundigheid van de klantenservice. Kwaliteit van de monteurs.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Hopelijk delen meer mensen uw mening en zetten ook zij de stap richting zonnepanelen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 3.5/5