Zonnepanelen zijn netjes geplaatst voor een goede prijs.
Echter tijdens installatie weinig informatie waar de werklieden mee bezig waren. Communicatie liep moeizaam. Na installatie moest ik 2 dagen wachten op informatie over mijn systeem in MyEnlighten.
Tijdens offerte fase onduidelijke informatie en/of informatie die gedateerd was in de offerte.
Korting voor aanschaf samen met buren is niet toegekend, doordat andere korting actief was. Dit stond niet op die manier op de offerte.

De moeite lag vooral bij mezelf, omdat ik niet goed wist welk systeem ik wilde en hoeveel panelen.
Volta Solar heeft hier goed geholpen, maar gaf soms verkeerde/onduidelijke informatie. Die later wel gecorrigeerd is.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Persoonlijk advies, Prijs/kwaliteit verhouding

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 3.5/5