Lievense

Over de panelen zijn we zeer tevreden. Echter zouden wij binnen 2 weken een uitgebreid infopakket krijgen óf er zou iemand langs komen. Beide is tot op heden niet gebeurd. We hebben ook direct door volta een nieuwe meterkast laten plaatsen. Hier ging één en ander mis en volgende dag kwam de monteur nog terug. Dus de eerste dag niet getekend voor volledige installatie. Volgende dag kwam monteur idd terug, kreeg probleem echter niet opgelost. Zou iemand anders langs sturen, deze persoon is tot op heden niet geweest. Er is de tweede dag niet om een handtekening gevraagd en tot mijn verbazing zag ik later in (per mail) opgestuurde papieren dat de monteur zelf een handtekening had gezet??? Al met al niet erg netjes. Mijn man had trouwens zelf in 10 minuten ontdekt waar het probleem zat en heeft dit zelf verholpen..

Ging allemaal via Parkstad

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Alles snel geregeld. Van aanvraag tot plaatsing binnen een maand

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 2.5/5