Als volta solar eerst waren komen kijken hoe de situatie bij ons was,hadden ze een hoop kosten kunnen besparen de elektro monteur boord een gat om bij de meterkast uit te komen hij kwam niet bij de meterkast uit maar in de toilet ruimte 15 cm onder het plafond dwars door de tegel ,we hebben op kosten van volta solar een nieuw plafond laten aan brengen dit is inmiddels gedaan en we zijn tevreden de rekening komt nog we dachten medewerkers van volta solar te krijgen maar het waren ingehuurde zzp ,,is niet erg maar meld het dan. Voor dat de app werkte heeft ook lang geduurd we zouden een mail krijgen om aan te melden bij solar edge werkte ook niet ,na een week bellen met solar edge kwam het uiteindelijk goed.
Niet onvoldoende info vooraf.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Niets helaas had toch anders voorgesteld ben benieuwd of jullie nog contact met ons opneemt.