rob

Wanneer er geklaagd wordt doe er serieus iets mee en bied excuses aan en zorg dat de klant een veilig gevoel krijgt VOORAL als de installatie op 5 punten gerepareerd moest worden waarvan 1 levensgevaarlijk punt was. Zonnepanelen waren verkeerd aangesloten op aardlekschakelaar waardoor er stroom op de woning bleef staan ook al was de rode aardlekschakelaar omgehaald waardoor eigenlijk alle stroom afgezet had moeten zijn. Dit zou moeten werken wanneer brandweer in de woning wat moet doen maar die zouden GRATIS een stroomstoot krijgen omdat het verkeerd aangesloten was daarnaast was het te slecht beveiligd dmv geen versteviging, geen buis over kabel te weinig bevestigingsmateriaal gebruikt en de omvormer op zolder was niet stevig genoeg bevestigd. Reactie voor mijn klacht vanuit VoltaSolar was dat ALLES veilig is aangesloten en ik voor oplevering heb getekend dus alles voor akkoord heb bevonden. Euhmmmm ik ben geen expert en teken dat er IETS gedaan is maar als het veilig is gedaan of zo weet ik niet want daar schakel ik experts voor in zoals VoltaSolar alleen zijn het niet zo'n goede experts zoals ik had verwacht,

op 24-1-2019 heb ik de volgende reactie geplaatst.
De reactie vanuit VoltaSolar is belachelijk:
Hartelijk dank voor uw reactie. Inmiddels is er meerdere malen contact met u gezocht om te reageren op uw bericht. Wij hebben ons best gedaan om u van de nodige uitleg te voorzien en alle toe te lichten. Hoe graag wij ook willen kunnen we helaas niet iedereen tevreden stellen. Wij danken u voor uw vertrouwen en zijn u ook in de toekomst graag van dienst.

Na veel geklaag en klachten is in April 2019 eindelijk de installatie gecontroleerd en op maar liefst 5 punten zijn de regels en wetgeving overtreden waaronder 1 zelfs levensgevaarlijk kon zijn geweest. Dus flinke afkeuring en direct gerepareerd. Als ik niet had geklaagd was dit niet aan het licht gekomen en nog steeds geen excuses of zo en VoltaSolar weigert de zonnepanelen op het dak te keuren als dit wel of niet goed is geïnstalleerd. Ben momenteel bezig met een klachtenprocedure bij de gemeente Heerlen. Wanneer er brand uitbreekt ivm ondeugdelijke installatie is VoltaSolar aansprakelijk aangezien VoltaSolar hier opzettelijk niks meedoet. Ik vroeg deze week hoe het zit met de BTW teruggaaf. Bleek dat ik nog steeds geen contract heb ondertekend want dit had al lang aangevraagd moeten zijn maar VoltaSolar is hierop ook al vaker op gewezen maar reageert hier niet op zodat het projectteam geen BTW teruggaaf kan aanvragen.
Maar als er geen getekend contract is en VoltaSolar wel al 5 maanden aan het incasseren is dan overtreed men volledig de wet. Duidelijk is dat niet alles goed is ingericht bij VoltaSolar en na 1,5 jaar noemt men dit nog steeds kinderziektes.

Reactie VoltaSolar:
Hoe graag wij ook willen kunnen we helaas niet iedereen tevreden stellen.
Tja rekening wel incasseren en een onveilige installatie aanleggen maar dan mag je niet klagen want dan kunnen ze je helaas niet tevreden stellen. Welke "idioot" geeft zoiets als feedback. Dan maar een rechtszaak beginnen of via de juridische afdeling bij de gemeente Heerlen want dan wordt het wel opgelost alleen kost het dan wat extra geld voor VoltaSolar.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

wanneer het geld binnen is dan is VoltaSolar niet meer geïnteresseerd in de klant.

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 0.5/5