Nieuwe monteurs opleiden dat wil zeggen dat ze aan jullie eigen opgestelde werkwijze moeten voldoen. Panelen op het dak liggen zonder uit te lijnen kan niet. Onervaren teams niet zonder begeleiding op de klant afsturen. Het plaatsen moet in 1 keer goed gebeuren sommige zaken kun je achteraf niet meer herstellen. En maak het af. Jullie beginnen overal aan nieuwe projecten maar hier is het nog niet klaar.
Vorig jaar oktober 2018 zonnepanelen op ons dak gelegd montageteam was te laat. En te laat klaar. Zonnepanelen niet uitgelijnd dus scheef op het dak geplaatst. Inmiddels 7 maanden verder en ze zijn nog steeds niet opgeleverd. Klantencontact is slecht. Gedane afspraken worden niet nagekomen. Ik heb spijt van mijn keuze voor Voltar.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Niet veel . De monteurs die de 2e keer kwamen om alles te herstellen waren bekwaam en op elkaar ingespeeld.