Bij ons werden 11 panelen geïnstalleerd en bij de uitleg bleken er 10 op nachtmodus te staan. De monteur beweerde dat dit aan het weer lag, maar wij geloofden dit niet. Hij wilde zo vertrekken. Hij heeft met Volta Solar gebeld en gevraagd of zij de dag erna wilden monitoren of alles werkt. Dit wilde degene aan de telefoon niet en wij ook niet. Op het dak werkte alles en binnen maar 1 paneel. Mijn man en zijn hulp zeiden dan ook dat er dan iets niet goed zou zijn tussen dak en binnen. Hij is toen nog 2 keer op het dak geweest en uiteindelijk bleek dat er iets niet aangesloten was. Dit zou echt niet mogen gebeuren. Als wij niet gezegd hadden da we niet geloofden dat de nachtmodus aan stond, was hij vertrokken.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie! Spijtig te vernemen dat uw ervaring met één van onze montageteams niet prettig was. We hebben de teamleider van het montageteam reeds aangesproken zodat we onze dienstverlening weer kunnen verbeteren.