Barendse

Nacontrole van de onderaannemers omdat zij werken vanuit volta en de reputatie van volta daardoor zowel positief als negatief kan worden beinvloed. Beloftes vanuit klachtenafhandeling nakomen om frustraties van klant weg te nemen ipv te verergeren. Klachtenafhandeling is waardeloos en komen beloftes niet na en laten niks van zich horen

Heb lang moeten wachten op de afhandeling van een klacht. Dit grotendeels door de onderaannemer die niks naar volta had gecommuniceerd. Uiteindelijk dacht ik heel tevreden te zijn over de afhandeling, maar ook dit gaf een zure nasmaak aangezien iets is toegezegd wat nog niet is nagekomen..behalve het verzoek per mail of ik mijn review kon aanpassen. Zonnepanelen zijn wel netjes geplaatst. Door de onderaannemer en mijn klacht die, ook bij volta klachtenafhandeling, na ruim 2,5 maand nog steeds niet is opgelost, wel een lage scores gegeven.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Verwachtte opbrengst/rendement, Persoonlijk advies, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb zonnepanelen..en daar hebben we al het positieve mee benoemd

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 1/5