Nicole Nijsten

Niet alleen telefonisch en/of mail iets afspreken, maar zeker ook komen kijken ter plaatste, want niet iedereen kan zonnepanelen plaatsen op het huis, zoals wij op de garage ! Begrijp het niet verkeerd aub, zover tevreden maar een beetje teleurgesteld dat alles telefonisch gebeurde en per mail !

Bij andere wil ik het wel aanbevelen, wij hebben sinds korte tijd ook zonnepanelen. Hier waar ik woon is zeer slechte WIFI verbinding volgens mij. De jongens hebben goed gewerkt, maar ergens teleurgesteld dat niemand persoonlijk gekomen is om de toestand te bekijken, mij werd verteld dat ik het kon aflezen aan de garagedeur dus beneden, niet dus, moet naar de zolder ! Voor de rest wel tevreden, sinds 1 week kan ik het niet aflezen wat de opbrengst is, ervoor gebeld maar nog geen telefoon gehad van de monteur !

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Verwachtte opbrengst/rendement, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk en professioneel, niets op aan te merken, deden heel goed hun best, ook het opruimen !

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4/5