R van der Keur

1. De dakpannen zijn slorig teruggelegd, dat kan ernstige gevolgen hebben, doe tmoet beter en entter worden afgewerkt. 2. De communicatie verloopt bijzonder traag en er wordt niet of nauwelijks initiatief genomen, ik moet steeds zelf contact zoeken. 3 Er moest aan het eind van de plaatsing een lijst worden ingevuld, onder andere over 'veilig werken'. Dat moet u niet aan mij vragen en zeker niet als de monteur zelf de lijst invult. Ik heb geen verstand van de eisen rond veilig werken (hoewel ik ook weet dat ongezekerd op het dak lopen met een pannele van 20 kg echt niet veilig is) maar daarnaast ben ik niet een 'verklikker' die tegen de monteur moet zeggen, dat is niet aan mij. Dat moet echt anders worden geregeld.

De afwerking (netjes terug leggen van de pannen) was slordig. Het kostte erg veel moeite om een afspraak te laten plannen voor een controle. Toen heeft het nog lang geduurd voor er iemand zou komen kijken. Maar op de dag zelf belde ze af. ze zouden met spoed een nieuwe afspraak maken, dat al weer een week en ik hoor weer niets. Ik zal na het weekend zelf wel weer moeten bellen. Dus een slechte sevice en nazorg.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

De installatie is netjes weggewerkt en er was overleg over de plek. Leidingen en dergelijke zijn ook netjes weggewerkt.

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 3/5