1) Kom je afspraken na
2) Lever service op kapotte panelen, zonder dat een klant daar een maanden over moet mailen/bellen
3) Plaats panelen op de afgesproken plaats en stuur dan pas een factuur
Er zou een extra paneel worden geplaatst om de overige panelen te completeren. Voorafgaand aan de plaatsing en op de dag zelf is aangegeven waar het paneel moet worden geplaatst. Het paneel is vervolgens - zonder overleg - op een totaal andere plaats gemonteerd. Het was juist de bedoeling om het paneel te plaatsen om de overige 9 panelen (5-4) symmetrisch te maken (5-5).
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Ervaring van familie/vrienden
Wat viel u in positieve zin op?
Niets
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het traject niet fijn is gelopen.
Een collega neemt op korte termijn contact met u op om de situatie door te spreken. Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen wij dit vanzelfsprekend graag. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.