Hochstenbach

De schouw is niet doorgegaan. Echter was de kruipruimte niet conform eisen die de installateur stelde. Daardoor ben ik er zelf in moeten kruipen. Opzich geen probleem. Maar daar was ik vooraf niet van op de hoogte.

De installateurs van de Duurzame Jongens hebben alles netjes geinstalleerd. Van het sales proces tot nu (BTW aangifte en betaling via SVn moet nog) is alles goed verlopen. Alles was duidelijk. Installateur heeft alles nog eens netjes uitgelegd toen hij klaar was. Enige was dat in de mail stond dat we een map zouden krijgen met alle informatie, die kregen we dan niet. Echter mis ik de informatie ook niet. Alles is duidelijk via mail gecommuniceerd. En anders telefonisch wel op te vragen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier, Ervaring van familie/vrienden

Wat viel u in positieve zin op?

De installateur heeft alles netjes geinstalleerd.

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 4.5/5