Beloof geen dingen die niet waar zijn
Niet, omdat ik achteraf alsnog een nieuwe meterkast moest aanschaffen, er in een waterleiding is geboord en omdat de afhandeling niet heel klantvriendelijk is verlopen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
De snelheid van het installeren
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat u het voortraject niet als prettig hebt ervaren. Het is altijd vervelend als dingen anders lopen dan uw verwachtingen. De schouw is er juist om zulke zaken te onderscheppen. We willen onze excuses aanbieden wat betreft de onduidelijke communicatie inzake de waterleiding. We hebben het installatieteam hier ook al inmiddels op aangesproken en zullen hier toekomstgericht beter rekening mee houden. Inmiddels hebben we ook telefonisch met elkaar gesproken en hebben we hierbij ook een vergoeding aangeboden voor al het ongemak.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480