Post

Neem je verantwoordelijkheid en betaal de schade die jullie veroorzaakt hebben

Tijdens het plaatsen van de zonnepanelen is er ernstige schade ontstaan aan ons dak. Na veel loze beloftes en duizenden euro schade verder, heeft volta vandaag ( na bijna 2 jaar) laten weten dat ze niets gaan vergoeden.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van zonnepanelen? Kies max 3 antwoorden

Aanbod

Wat viel u in positieve zin op?

Ik kan niets bedenken. Komen hun afspraken niet na

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Spijtig te vernemen dat er bij u ernstige schade is ontstaan.
De schade die is ontstaan, is inmiddels ook al voorgelegd aan onze verzekering om uw schadeclaim te beoordelen. Zij beoordelen of de schade te wijten is aan de geplaatste zonnepaneleninstallatie.
Wij hebben eerder telefonisch contact met u gehad en hebben hierbij aangeboden om de zonnepanelen kosteloos te verwijderen. Graag horen we of u alsnog de panelen wenst te verwijderen. Wij zullen u toelichting intern serieus nemen om toekomstgericht onze afspraken na te komen. Bedankt voor uw feedback.
Mochten er nog vragen zijn, dan vernemen wij dit graag!

Score voor Volta NXT Zonnepanelen: 0.5/5